Andra, în vacanță împreună cu Eva și David. Cum au pozat la piscină

Andra, în vacanță împreună cu Eva și David. Cum au pozat la piscină
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Andra a plecat în vacanță doar împreună cu copiii, Eva și David. Cătălin Măruță a mărturisit, în cadrul emisiunii sale, că nu a putut să le fie alături de această dată, din cauza programului său. 

„Andra, Eva și David sunt în vacanță. Dacă au copiii timp liber, au zis să plece în vacanță, să nu stea după programul meu”, a menționat prezentatorul în timp ce discuta cu Iuliana Beregoi. Cântăreața i-a învitat pe toți la ziua sa de naștere, de pe 13 iulie, dar va fi prezent doar Cătălin Măruță. 

Andra și copiii au ajuns într-o destinație însorită. Cântăreața nu a dezvăluit deocamdată locația însă a postat o imagine de la piscină. În câteva ore de la publicare, fotografia a adunat peste 50.000 de like-uri pe facebook și mii de comentarii de la prieteni și fani. 

„Să aveți o vacanță de poveste! Sunteți tare frumoși!”, i-a scris Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au talent. 

„Ce e mai frumos pe lumea asta? Mama cu puișori alături! Vacanță cu sănătate și pace în suflet!”, a comentat o admiratoare. 

„Vă pupăm din vacanță!”, le-a răspuns Andra tuturor celor care o urmăresc pe rețelele sociale. 

Chiar dacă este în vacanță, Andra nu uită să-i distreze pe fanii ei cu videoclipuri amuzante, pe care le postează pe Tiktok.

@andra Asa ne distram inainte de concerte [email protected] Mihailescu ♬ son original - LOUIS RODRIGUEZ✨


Sursă foto: Facebook/ Andra

Vezi și: Iuliana Beregoi, majorat sărbătorit cu un super concert!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies