Andra, într-un interviu oferit Corinei Caragea: "Sunt Andra și îmi plac îmbrățișările"

Andra, într-un interviu oferit Corinei Caragea:  Sunt Andra și îmi plac îmbrățișările
Citeste mai mult despre: Corina Caragea, Andra, interviu,
Data: 16 Mai 2020
Într-un interviu special, pe care Corina Caragea îl promovează pe blogul personal, Andra și-a deschis sufletul.

Artista a vorbit despre cum a simțit perioada de izolare-ce a făcut-o să râdă ș ice i-a provicat lacrimi. A povestit despre tot ce îi e drag,  și-a amintit de prima vacanță alături de Cătălin Măruță, când a fost cerută în căsătorie și a spus unde va fugi prima data când se va termina perioada complicată a pandemiei.
 


“Sunt Andra și îmi plac îmbrățișările ” , se descrie artista în interviu. Iar pe blogul personal, Corina Caragea spune:
 
“Într-o zi normală de mai, Andra se împărțea între concerte, interviuri, evenimente, emisiuni, școală, îmbrățișările a mii de oameni…O viață că o cursa de viteză în care fiecare secundă contează. Brusc a fost apăsat butonul de pauză pentru noi toți și viețile noastre astăzi arată așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. O perioada pentru care nimeni nu a fost pregătit. Andra iese azi din casă prima dată după două luni de izolare. Muzică nu se oprește însă niciodată. Și-a cântat dorul într-o nouă piesă, și-a reconfigurat traseul în ceea ce privește concertele, a plâns, s-a jucat și a găsit acasă o metodă inedită de relaxare, pe care a învățat-o de la Eva, fiica ei.
Am sunat-o zilele trecute să povestim despre toate astea, dar și despre viitorul incert, cum vor arată de acum concertele, îmbrățișările, dar și călătoriile.”

Andra a povestit cum a arătat pentru ea perioada de izolare, petrecută alături de copii, dar cu toți oamenii dragi la telefon:
 
“Nu am apucat să mă odihnesc, alerg după copii, fac mâncare M-am gandit că o să mă odihnesc mai mult, dar nu am apucat, însă am recuperat timp alături de cei mici. Nu mi-am văzut părinții și frații, dar vorbim zilnic, știu tot ce fac și perioada asta ne-a apropiat și mai mult."

În plus, artista a recomandat două filme - Miracolul din Celula 7 și Aquaman și a arătat cum e dispusă acum să își reinventeze viața, în noul context. Puteți vedea întreg interviul în video-ul de mai sus și pe blogul Corinei Caragea. 


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: CORINA CARAGEA INSTAGRAM
            ANDRA INSTAGRAM
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO