Andra, prima reacție după ce Cătălin Măruță a anunțat că au COVID-19: "Suntem bine"

Andra, prima reacție după ce Cătălin Măruță a anunțat că au COVID-19:  Suntem bine
Citeste mai mult despre: Andra, Catalin Maruta, COVID-19,
Data publicarii: 30 Ianuarie 2021
Data actualizare: 30 Ianuarie 2021
După ce Cătălin Măruță a anunțat pe Instagram că are COVID-19, Andra a ținut să-și liniștească fanii postând câteva filmulețe și o poză. Artista a lăsat de înțeles că toți din familie sunt bine.

Astăzi, Cătălin Măruță a anunțat public că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. „O să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine”, a spus Cătălin Măruță pe InstaStory.

Ulterior, Cătălin Măruță a mai făcut alte postări în care apare alături de micuța Eva. “David nu poate să fie în gașca noastră, el este în gașca cealaltă. Eu, mami și Eva într-o gașcă, iar David în altă gașcă”, lăsând de înțeles că el, Andra și fetița lor au COVID-19, iar David a reușit să nu contracteze virusul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Andra Măruță a reacționat și ea pe Instagram, adăugând o poză cu ea alături de descrierea: “Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online?  Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!

De asemenea, a postat și câteva filmulețe la InstaStory în care apare alături de Eva și Cătălin. Întrebată de Cătălin cum se simte, artista a răspuns: “Suntem bine!

Sursă foto: Instagram Andra Măruță
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies