Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112! Ce a făcut artista?

Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112! Ce a făcut artista?
Citeste mai mult despre: Andreea Antonescu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Februarie 2020
Data actualizare: 20 Februarie 2020
În urmă cu doar câteva ore, Andreea Antonescu le-a cerut ajutorul oamenilor legii, pe motiv că iubitul său a sechestrat-o.

Potrivit polițiștilor, artista a sunat la 112 în mijlocul nopții de miercuri spre joi și a afirmat că se află într-un apartament din Iași din care partenerul ei de viață nu o lasă să plece. Andreea Antonescu nu a precizat exact locația din care sună, astfel că oamenii legii au apelat la ajutorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) pentru a o localiza apelul.

Odată ajunși la apartament, polițiștii au fost informați de artistă că nu a sunat la 112 și că nu a sechestrat-o nimeni. Oamenii legii au dorit însă să le verifice telefoanele atât cântăreței, cât și iubitului ei, astfel că au descoperit că apelul fusese făcut de pe telefonul lui Ștefan Manolache.

„Astăzi, în jurul orei 00:30, am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, care a afirmat că Andreea Antonescu și iubitul ei erau în stare de ebrietate.

Vezi și: Andreea Antonescu despre despărțirea de iubitul ei: "Regret această despărțire, regret foarte multe lucruri"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies