Andreea Antonescu, momente de gingășie alături de fiica ei. „Iubirea o purtăm în suflet”

Andreea Antonescu, momente de gingășie alături de fiica ei. bdquo;Iubirea o purtăm în suflet
Andreea Antonescu. FOTO: @andreeaantonescu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
Andreea Antonescu a demonstrat la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” că este o femeie puternică. Cea pentru care duce lupte mai grele în fiecare zi este Sienna, fiica ei de 9 ani.

Andreea Antonescu este cea mai fericită când o are în brațe pe fiica ei, Sienna. Cântăreața mărturiește că deseori își ia energia de a merge mai departe din dragostea ei de copil. Când a acceptat să intre în Fermă, Andreea Antonescu s-a despărțit cu greu de Sienna, centrul universului ei. Cele două au muncit împreună la bagajul pentru emisiune, lucru care le-a apropiat și mai mult.

Artista se consideră binecuvântată și își exprimă sentimentele față de fiica ei chiar și pe rețelele sociale. Într-o postare pe Instagram, Andreea Antonescu a descris pe scurt modul în care cele două își comunică sentimentele între ele.

Iubirea o purtăm în suflet, fericirea în ochi și zâmbetul sub măști”, a scris cântăreața în dreptul acestei fotografii adorabile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu) on

Sienna este fiica ei cu omul de afaceri Traian Spak. Anul trecut, cei doi au decis să se despartă, însă divorțul nu a fost finalizat din cauza procedurilor birocratice. Andreea Antonescu rămâne fermă în decizia ei și susține că nu mai e loc de împăcare cu tatăl fiicei ei.

Viața m-a învățat să nu spun NU niciodată, dar în acest moment nu se pune problema de a se schimba ceva în decizia luată anul trecut! Nu s-a finalizat partea birocratică, deoarece Traian nu a ajuns încă în țară! Noi suntem în continuare în relații bune și ne sfătuim în tot ce o privește pe Sienna”, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Citește șiCopiii vedetelor, influenceri înainte de a avea buletin. Câți fani au pe rețelele sociale

Traian Spak locuiește în SUA, unde are afaceri. Vreme de 8 ani, Andreea Antonescu a fost nevoită să călătorească peste Ocean pentru a-și vedea soțul. 

Fotografii: @andreeaantonescu/PRO TV

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies