Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi, în ziua nunții: "M-am simțit ca o Cenușăreasă" 

Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi, în ziua nunții: M-am simțit ca o Cenușăreasă
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, botez, nunta,
Data publicarii: 17 Septembrie 2019
Data actualizare: 17 Septembrie 2019
Sunt împreună de patru ani, iar în acest weekend Andreea Bălan și George Burcea au făcut cununia religioasă, odată cu botezul fetiței lor. 

Cu trei ținute schimbate, cu o rochie brodată manual cu mesaje de dragoste pentru soțul ei, Andreea Bălan a arătat ca o prințesă. Mesajul postat pe Instagram de vedetă e unul emoționant, pentru că, în fața fericirii, Andreea mărturisește însă că, de fapt, s-a simțit ca o Cenușăreasă care a ajuns în sfârșit, după foarte, foarte multe greutăți, să își trăiască visul. 

“Duminică, în ziua nunții, am lăcrimat încontinuu.
Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubește și că e mândră de mine și de tot ce am realizat. Bunica a plâns toată slujba și mi-a spus că e cea mai fericită, deoarece am făcut taina cununiei.
Nașii noștri minunați ne-au susținut și încurajat la fiecare pas.

În biserica nu mă puteam stăpâni din plâns deoarece mi-a trecut prin față ochilor toată viață și toate greutatie care m-au adus azi aici. M-am simțit ca o Cenușăreasă care și-a găsit prințul și fericirea. Nu mi-a fost ușor deloc în toți acești ani, dar am știut că într-o zi voi avea doi copii minunați, un soț iubitor și oameni care să îmi fie alături la bine și la greu.
Nouă mea piesă, ÎNGER PĂZITOR, spune povestea mea, povestea noastră, dar și povestea voastră. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi și de a fi alături de persoană iubita la bine și la greu.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duminica, in ziua nuntii am lacrimat incontinuu. Mama, cu lacrimi in ochi mi-a spus ca ma iubeste si ca e mandra de mine si de tot ce am realizat. Bunica a plans toata slujba si mi-a spus ca e cea mai fericita deoarece am facut taina cununiei. Nasii nostri minunati ne-au sustinut si incurajat la fiecare pas. In biserica nu ma puteam stapani din plans deoarece mi-a trecut prin fata ochilor toata viata si toate greutatie care m-au adus azi aici. M-am simtit ca o Cenusareasa care si-a gasit printul si fericirea. Nu mi-a fost usor deloc in toti acesti ani, dar am stiut ca intr-o zi voi avea doi copii minunati, un sot iubitor si oameni care sa imi fie alaturi la bine si la greu. Noua mea piesa, INGER PAZITOR, noua mea piesa, spune povestea mea, povestea noastra, dar si povestea voastra. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi si de a fi alaturi de persoana iubita la bine si la greu.

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

După ce i-a devenit soție în fața lui Dumnezeu, Andreea i-a dedicat și cea mai recentă piesă a ei, o melodie plină de dragoste:
 
„«Înger Păzitor» este una dintre cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată și spune în întregime povestea noastră. Mi-am dorit că videoclipul să ne aibă că protagoniști, într-unul dintre momentele speciale pe care le-am trăit împreună. În clipa în care am îmbrăcat rochia de mireasă, m-am simțită copleșită de o mie de emoții și m-am teleportat în secunda în care eram mică și îmi imaginăm că va fi că într-un basm”, mărturisește Andreea Bălan


În patru ani de relație, Andreea și George au devenit de două ori părinți. Căsătoria lor inițială a avut loc în afara României, în Los Angeles, însă nu a fost una oficială, ci doar o ceremonie romantică pe o plajă, unde un pastor i-a cununat. Cu toate acestea, artista a declarat că, din acel moment, ei s-au simțit soț și soție. Pe 10 august anul acesta au ales însă să facă și actele, iar în weekend-ul care a trecut au organizat cununia religioasă. 

Pe PRO TV PLUS vezi momente speciale din emisiunile tale preferate:

FOTO: INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies