Andreea Bălan, mesaje cu subînțeles pe Instagram: „Fii atât de ocupat încât să n-ai timp să fii trist”

Andreea Bălan, mesaje cu subînțeles pe Instagram: bdquo;Fii atât de ocupat încât să n-ai timp să fii trist
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, divort, George Burcea,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 28 Februarie 2020
Perioada prin care trece Andreea Bălan nu este una foarte plăcută, ea fiind nevoită să le răspundă fanilor de pe rețelele de socializare care o întreabă în ce stadiu se află mariajul ei cu George Burcea.

Pe lângă cei care sunt foarte curioși, există și internauți care îndeamnă la calm și bun simț, afirmând că artista nu trebuie să-ți expună viața privată pe internet, chiar dacă este vedetă. Andreea Bălan a încercat să dea cât mai puține detalii despre problemele pe care le are în căsnicie, afirmând scurt: „Nu suntem împreună”. Mai mult decât atât, ea a ținut să le mulțumească fanilor care nu o întreabă nimic despre George Burcea, ci îi scriu doar în legătură cu cariera ei.

Însă, întrebările fanilor par a avea un argument logic: toate fotografiile pe care Andreea Bălan le-a postat în ultimele zile au descrieri cu subînțeles!

„Fii atât de ocupat încât să n-ai timp să fii trist”, „Oamenii care au obiective și viziune nu au timp de drame. Ei își focusează toată energia în creativitate și se concentrează pe a avea o viață pozitivă” și „Lasă să te rănească. Lasă să sângereze. Lasă să se vindece și apoi lasă să plece” sunt doar câteva dintre descrierile pe care Andreea Bălan le-a pus în dreptul fotografiilor ei.

Vezi și: Andreea Bălan și George Burcea, mariaj cu probleme

FULLSCREEN
Andreea Bălan, mesaje cu subînțeles pe Instagram: „Fii atât de ocupat încât să n-ai timp să fii trist”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO