Andreea Bănică, poze needitate în costum de baie. Cum arată vedeta “fară filtru”

Andreea Bănică, poze needitate în costum de baie. Cum arată vedeta  fară filtru
Autor: Doina Goanta
Data: 23 Ianuarie 2020
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian, se află de câteva zile… în paradis :)  Mai exact în Maldive. Apă turcoaz, palmieri oriunde arunci privirea, bungalouri pe malul mării, apusuri fermecătoare, fructe exotice și multă relaxare.

Cântăreața se bucură de fiecare clipă petrecută în acest loc spectaculos și este dispusă să obțină bronzul perfect. Andreea le-a spus fanilor care este “tactica” sa în relația cu soarele :) 

“Pentru un bronz frumos fară pete, fară pistrui, pentru că eu mă pătez foarte repede, folosesc pastile de betacaroten înainte de a pleca în vacanță, timp de două luni. Apoi merg 2-3 ședințe la solar pentru a pregăti pielea, ca să nu mă ard.Mă dau și cu un autobronzant pe care l-am comandat din America”, a spus Andreea Bănică.

Foto: Andreea Banica /  Instagram

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram imagini din paradisul din Maldive. Îmbrăcată într-un costum de baie roz fosforescent, Andreea arată spectaculos. Spre deosebire de alte vedete care își editează pozele, Andreea Bănică le-a postat fară filtru. Fanii au lăudat-o pentru inițiativă și pentru felul în care arată.

“Trup de zeiță”, “cea mai frumoasă blondă din lume” -  i-au scris fanii. 

Însă nu toată lumea a fost impresionată de formele sexy ale artistei. “Nu îți mai place sala, din păcate se vede”, i-a scris cineva.

Fanii adevărați i-au luat repede apărarea. “Cea mai naturală, nu sală, nu face foamea, cu forme așa este frumoasă o femeie. Plus 2 copii, ce mai vreți”, a comentat o admiratoare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Urmărește cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează! 

FULLSCREEN
Andreea Bănică, poze needitate în costum de baie. Cum arată vedeta “fară filtru”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO