Andreea Esca împlinește 47 de ani. Cum arăta vedeta în adolescență, când era șatenă cu părul lung

Andreea Esca împlinește 47 de ani. Cum arăta vedeta în adolescență, când era șatenă cu părul lung
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 August 2019
Data actualizare: 29 August 2019
Andreea Esca împlinește 47 de ani și pare mai în formă ca niciodată. Vedeta și-a anunțat fanii pe Instagram că este ziua ei și că își acceptă cu seninătate vârsta. “Ce poți să faci?” – este mesajul transmis de prezentatoarea Știrilor de la Pro TV.

Primii care i-au urat “La mulți ani” au fost copiii, care i-au oferit și un tort de ciocolată cu artificii. Cu siguranță, acesta a fost doar începutul -  vedeta va petrece în mare stil cu familia și prietenii apropiați. 

La 47 de ani, Andreea Esca are, poate, cea mai celebră coafură din România. Vedeta poartă părul, de ani de zile, tuns într-un bob scurt. De abia  a fost convinsă să își schimbe culoarea.

În liceu însă, prezentatoarea avea părul foarte lung.  

"Mi-aș face culoarea mea naturală și mi-aș lăsa părul lung. Eu am avut părul lung foarte mulți ani, era foarte frumos, lung și des. Era foarte greu de avut grijă de el, pentru că nu mă duceam la coafor. Când îl spălam, nu mă mai puteam ridica din cadă: când ridicam părul, având o tonă de apă în el, nu mai ținea gâtul să îl ridic", spunea Andreea Esca într-un interviu pentru perfecte.ro.


“Prima oară am fost la coafor la 19 ani. Coafeza îmi spunea de mulți ani să mai deschidem puțin nuanță. Eu, blondă? Doamne, mi se părea ceva exclus. Nu știu cum m-a păcălit, cred că mi-a făcut niște șuvițe. Mi-a spus că de la o anumită vârstă nu trebuie o culoare închisă pentru că te înăsprește. Acum m-am obișnuit cu această culoare", spunea Andreea Esca.

Mai multe imagini cu Andreea Esca in GALERIA FOTO de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies