Andreea Esca, la foc automat: cât îi ia ca să arate impecabil la pupitrul Știrilor Pro TV

Andreea Esca, la foc automat: cât îi ia ca să arate impecabil la pupitrul Știrilor Pro TV
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, machiaj, stiri,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Septembrie 2019
Data actualizare: 16 Septembrie 2019
Andreea Esca arată imprecabil în fiecare seară, la ora 19, când prezintă Știrile Pro TV. Vedeta intră pe mâinile celor mai buni hairstilisti și make-up artiști pentru un look fară cusur. 

Prezentatoarea spune că nu are deloc răbdare, așa că specialiștii intră la foc automat. “În mod normal ar trebui să dureze cel puțin o oră, dar eu lucrez cu aceeași echipă de o mie de ani și ei știu că nu am răbdare deloc, așa că mă machiază și mă coafează în același timp. De altfel machiajul începe din momentul în care mă spăl pe cap și reușim câteodată să terminăm chiar și în 20 de minute ambele lucruri”, spune Andreea Esca pentru protv.ro.

Prezentatoarea Știrilor Pro TV spune că ea nu se machiază singură decât foarte rar. “Eu  nu mă pricep deloc la machiaj, nu e jobul meu,  nu sunt preocupată, nu eram pasionată nici când eram puștoaică. Eu singura mă machiez foarte rar și foarte puțin. Niciodată nu am fost în stare stare să îmi dau două linii negre la fel de bine la stângul ca la dreptul”, este sincera Andreea Esca. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies