Andreea Esca, mesaj și poze simpatice pe Instagram: "Andreea, ţi-au plăcut sarmalele?". Andreea, în prezent şi acum 10 ani

Andreea Esca, mesaj și poze simpatice pe Instagram:  Andreea, ţi-au plăcut sarmalele? . Andreea, în prezent şi acum 10 ani
Data: 18 Ianuarie 2019
Andreea Esca îşi ţine fanii la curent pe Instagram cu ce mai face şi cu ce o bucură în fiecare zi.

Andreea a postat imagini de la sala de sport, însoţite de un mesaj extrem de simpatic, plin de autoironie: "Andreea, ţi-au plăcut sarmalele? Acum munceşte."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-au placut sarmalele @andreeaesca !? ???????????????? #acummunceste #miercuri #pilatesisfun @movement_studio

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on


Forma în care se prezintă Andreea la sală arată însă ca, în pofida glumelor pe care le face, sarmalele nu se văd. Vedeta a sărbătorit Crăciunul în Egipt, unde a fost alături de soţul ei, de Alexia, Aris şi de iubitul Alexiei, Mario Fresh. La întoarcere, a povestit la "Vorbeşte lumea" cât de frumos a fost în vacanţă.


Tot pe contul ei de Instagram, Andreea a răspuns la provocarea #10yearschallenge care a luat cu asalt internetul. Cu acest hashtag, utilizatorii de social media publică fotografii comparative, una făcută în prezent şi una acum un deceniu. Surprinzător sau nu, Andreea arată la fel de tânără şi străluceşte în acelaşi mod în poze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa nu ma treaca moda ???????????? #10yearschallenge #totravasita #timpultrece #coafurarezista #chiarsiceadevacanta

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO