Andreea Esca se bucură de vacanță în satul copilăriei sale. „Sunt fericită când ajung aici”

Andreea Esca se bucură de vacanță în satul copilăriei sale. Sunt fericită când ajung aici
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 August 2021
Data actualizare: 03 August 2021
Andreea Esca și-a pus pălăria de paie și rochiile lejere în bagaj și s-a retras într-o zonă feerică din România, de la marginea munților, unde își petrece concediul. Prezentatoarea știrilor PRO TV se bucură de atmosfera liniștită din Porumbacu de Sus, satul copilăriei sale. 

Începând de luni, 2 august, Andreea Esca a fost înlocuită la pupitrul știrilor PRO TV de colega sa Oana Andoni, care în mod normal prezintă știrile de weekend în același interval orar. 

Andreea Esca și-a luat o binemeritată vacanță, dezvăluind în mediul online că se află în Porumbacu de Sus, acolo unde a dezvoltat un complex turistic, format din căsuțe tradiționale.  Andreea Esca le-a recondiţionat şi utilat pentru cei care vor să viziteze zona și să cunoască tradițiile locale.

„Chiar sunt fericita cand ajung aici! Miroase a vacantele copilariei mele superbe. #multumesc #tata #mama. Voi unde mergeati in vacanta de vara cand erati copii?”, a scris vedeta pe Instagram. 

Porumbacu de Sus se află la aproape 40 km de Sibiu, pe drumul ce duce spre Braşov și la poalele celui de al doilea vârf al Carpaților, Negoiu (2535 m).


Sursă foto/ Instagram: andreeaesca

Vezi și: Andreea Esca și-a transformat locul copilăriei


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!