Andreea Esca și Mihai Bobonete, provocați de Valeriu Gheorghiță să susțină o campanie de informare

Andreea Esca și Mihai Bobonete, provocați de Valeriu Gheorghiță să susțină o campanie de informare
Guvernul a lansat campania „Ce conține vaccinul?”
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Iunie 2021
Data actualizare: 03 Iunie 2021
Guvernul României a demarat o nouă campanie de informare cu privire la beneficiile vaccinării. Coordonatorul campaniei de imunizare, dr. Valeriu Gheorghiță, a provocat mai multe vedete să susțină demersul autorităților.

„Ce conține vaccinul?”, este întrebarea esențială care se regăsește în mai multe spoturi video lansate de guvern. Autoritățile îi îndeamnă pe românii care încă nu s-au vaccinat să-și pună această întrebare înainte de a respinge imunizarea. 

În ea s-ar regăsi, spun guvernanții, și răspunsurile. 

Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni, aici la interior. Să mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji. Dar, mai ales, să pot să-mi văd familia în siguranță”, spune premierul Florin Câțu, care i-a provocat pe membrii guvernului să spună, fiecare, ce conține, din punctul lor de vedere, vaccinul anti-Covid.

Citește șiValeriu Gheorghiță s-a gândit să implice maneliștii în campania de promovare a vaccinului anti-COVID-19

Valeriu Gheorghiță: „Lansez o provocare”

Joi, cu prilejul lansării campaniei de informare, coordonatorul campaniei de vaccinare a urmat exemplul premierului și a mărturisit ce aduce cu ea vaccinarea anti-Covid. Totodată, medicul a provocat mai multe vedete de la noi să dea mai departe mesajul campaniei.

Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, spune Valeriu Gheorghiță într-unul din cele 11 clipuri lansate de guvern, în parteneriat cu UNCEF.

Fotografii: Agerpres/RO Vaccinare Facebook/PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!