Andreea Ibacka, primele declarații din spital, după naștere! Cu cine seamănă bebelușul și ce mesaj are pentru Cabral?

Andreea Ibacka, primele declarații din spital, după naștere! Cu cine seamănă bebelușul și ce mesaj are pentru Cabral?
Citeste mai mult despre: Andreea Ibaka, Instastory, mesaj, nastere,
Data publicarii: 07 Octombrie 2021
Data actualizare: 07 Octombrie 2021
Andreea Ibacka a făcut primele declarații, după naștere, de pe patul de spital.
Soția lui Cabral Ibacka a mărturisit că se simt foarte bine, atât ea, cât și bebelușul:

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși (...) De altfel, chiar mâine urmează să reîntregim rândurile. Să ajungem acasă, d-abia aștept, sunt atât de nerăbdătoare. Lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte.(... )Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, așa că pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, sănătoși amândoi. D-abia așteptăm să ajungem acasă”, a mai spus soția lui Cabral.
 
Vedeta a mai dezvăluit că a primit nota 10 la naștere. El cântărește 3 420 de grame și are 52 de cm.


 

La Măruță, Cabral a făcut și el declarații, extrem de fericit:
 
"Să știi că nu am născut eu, a născut nevastă-mea. Deja din momentul în care devii mamă sau tată se schimbă lucrurile de la început. M-am obișnuit să am fată, aproape că îmi doream fată, știu cum se comunică.

Momentan încă se poartă negocieri legat de nume. Avem un nume de când am ales pentru Namiko, a rămas acel nume, eu militez însă pentru Ragnar. (râde n.a) Băiatul pare liniștit. (...) Nu iau pe nimeni acasă, dacă mă prind ăia cu Covid-ul, îmi rup picioarele."

FOTO: FACEBOOK/ INSTAGRAM ANDREEA IBACKA

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta:"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies