Andreea Ibacka: " Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc"

Andreea Ibacka:  Și ndash; cine știe? ndash; săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc
Citeste mai mult despre: Andreea Ibacka, gravida, nastere,
Data publicarii: 29 Septembrie 2021
Data actualizare: 29 Septembrie 2021
Andreea Ibacka va deveni mamă pentru a doua oară foarte, foarte curând.
Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj în care a povestit  că este posibil să nască la sfârșitul acestei săptămâni.
 
„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii.  Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.  Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka pe contul de socializare. „Sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo” a povestit într-un alt context, dar a spus că trăiește o perioadă minunată. 
 

"Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.  Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. ?? Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a mai scris Andreea Ibacka pe Instagram

Soția lui Cabral este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel. Ea și soțul ei mai au o fetiță, pe Namiko.

FOTO: ANDREEA IBAKA INSTAGRAM


Vezi și VIDEO: Cum faci bani pe TikTok?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies