Andreea Marin, alături de părinții înlăcrimați ai lui Răzvan Ciobanu: “Asta e tot ce contează”

Andreea Marin, alături de părinții înlăcrimați ai lui Răzvan Ciobanu:  Asta e tot ce contează
Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Noiembrie 2019
În urmă cu mai bine de șase luni, Răzvan Ciobanu își pierdea viața în urma unui accident auto incredibil, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a intrat pe câmp și s-a răsturnat, corpul său neînsuflețit fiind găsit lângă autovehicul.

Pe 8 noiembrie, Alin Gălățescu a organizat un nou eveniment în memoria lui Răzvan Ciobanu, la care au participat mai multe vedete și la care au fost prezentate creații nelansate ale designerului care a murit chiar în a doua zi de Paște.

“Este în primul rand dedicat părinților lui Răzvan Ciobanu si apoi lui ca spirit, pentru ca părinții să vadă că acest fiu al lor, atât de talentat, nu este uitat și mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a spus Rita Mureșan.


Foto: Bogdan Tischer / Facebook

Părinții lui Răzvan Ciobanu au fost foarte emoționați de întreaga desfășurare de forțe și au avut lacrimi în ochi atunci când și-au făcut apariția pe scenă. Alături de aceștia s-au aflat Laura Vicol, care este avocatul designerului, dar și Andreea Marin, care era în primul rând.

“Demonstrația noastră că Răzvan Ciobanu a fost un mare și inspirat designer, ce a lasat urme adânci în universul clientilor săi și în Istoria Modei Românești, a fost finalizată, clară și indubitabilă! Asta e tot ce contează! Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape. Respect! Mă inclin. RIP”, a spus Alin Gălățescu.

Vezi și: Omagiu pentru Răzvan Ciobanu:"Tot ce este aici, e derivat din el!"

FULLSCREEN
Andreea Marin, alături de părinții înlăcrimați ai lui Răzvan Ciobanu: “Asta e tot ce contează”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO