Andreea Marin, apariție surpriză la o petrecere mondenă. Vedeta a venit însoțită de iubitul ei

Andreea Marin, apariție surpriză la o petrecere mondenă. Vedeta a venit însoțită de iubitul ei
Citeste mai mult despre: Andreea Marin, rochie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 03 Iunie 2022
Data actualizare: 03 Iunie 2022
Andreea Marin a fost una dintre principalele atracții de pe covorul roșu la o petrecere mondenă. Înainte însă să defileze pe covorul roșu, vedeta și-a fotografiat ținuta în gradina ei superbă.

Andreea Marin a ales pentru eveniment o rochie roz, decoltată, la care a asortat un accesoriu special pentru ea – un plic vintage care a aparținut mamei sale. 

“Știu că așa e obiceiul, invitații postează despre ținuta lor, ceea ce poartă fiecare devine motiv de discuție , însă... pentru mine un accesoriu, geanta vintage ca o bijuterie, este atât de important, încât doar despre asta voi scrie, emoția mea toată se trezește la viață când simt în mâinile mele ceva ce a fost purtat, cu peste 40 de ani în urmă, de mama mea, înger încă de când aveam 9 ani.

Dar eu o simt atât de aproape și acum, încât nu sunt singură niciodată. Și atunci când un obiect pe care l-a atins, l-a purtat cu eleganța altor vremuri, e în mâinile mele, îmi bate inima puternic și mă simt protejată, iubită, de acolo de sus, din cer. Ea e creatorul meu, alături de tata, un alt înger, și de Dumnezeu”, a scris Andreea Marin pe Instagram.’

Vedeta și-a completat ținuta cu o pereche de sandale verzi și bijuterii elegante.

Andreea Marin a venit însoțită de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies