Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de fiica ei! Ce a făcut Violeta

Andreea Marin, emoționată până la lacrimi de fiica ei! Ce a făcut Violeta
Autor: Iulian Ioncea
Data: 28 Mai 2020
Chiar dacă nu este o prezență constantă în lumina reflectoarelor, Violeta, fiica Andreei Marin, a avut unele apariții publice, iar fosta Zână a Surprizelor anunță publicul larg de fiecare dată când fetița ei face gesturi de lăudat.

La doar 12 ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna decembrie a anului trecut, Ana Violeta Bănică, așa cum a fost ea botezată, a uimit-o pe Andreea Marin. Vedeta a dezvăluit pe Instagram ce a făcut fiica ei, afirmând că i-au dat lacrimile de emoție, chiar dacă înainte o certase puțin pe Violeta.

Iată mai jos mesajul postat pe Andreea Marin:

„Dimineți cu iubire... Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea „Povestea mea”, Michelle Obama - mulțumesc, dragostea mea!

Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

Bună dimineața, pretuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 10: Emanuel Cîrstea, salvatorul familiei la 12 ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO