Andreea Marin și-a etalat inelul cu safir și diamante primit în dar de la iubitul consul

Andreea Marin și-a etalat inelul cu safir și diamante primit în dar de la iubitul consul
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la un eveniment monden, în 2019. FOTO: colecție personală Andreea Marin
Autor: Dan Brumar
Data: 31 Ianuarie 2020
Andreea Marin nu se desparte de prețiosul cadou făcut de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, nici atunci când îmbracă ținute casual.

Andreea Marin a primit, anul trecut de Paște, un inel cu safir și diamante, copie fidelă a inelului comandat de Prințesa Diana pentru propria logodnă. Bijuteria, dăruită de actualul ei iubit, consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu, este preferata ei.

Deși se asortează perfect cu ținute de gală, inelul voluminos nu lipsește de pe degetul inelar nici la ocazii mai puțin speciale. Cum ar fi o deplasare cu mașina în provinicie.

„O conferință mă duce spre inima țării. Și, după 27 de ani de experiență, inima mea încă bate cu aceeași putere. Îmi plac oamenii. Emoția mă pune pe calea cea bună. Îmbrățișez omenia. În fiecare zi, în fiecare poveste, exista o fărâmă de Dumnezeu. Fără să știm, îl purtăm în noi. Suntem Iubire”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


În ciuda aparențelor, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a explicat că nu e vorba de un inel de logodnă și că nu se gândește la o căsătorie în stil clasic. 

„Nu mai sunt la vârsta la care asta să fie o prioritate pentru mine, dar e o prioritate pentru mine să trăiesc în armonie cu omul de lângă mine și împreună cu fetița mea”, a declarat Andreea Marin în emisiunea La Măruță. 

VIDEO: Andreea Marin, 3 ani de relație cu iubitul consul

Fotografii: colecție personală Andreea Marin

FULLSCREEN
Andreea Marin și-a etalat inelul cu safir și diamante primit în dar de la iubtul consul
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO