Andreea Marin și iubitul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck pe insula Capri

Andreea Marin și iubitul, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck pe insula Capri
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Jennifer Lopez și Ben Affleck se află de câteva zile în sudul Italiei. Celebrul cuplu, care s-a reunit după 17 ani de la despărțire, a fost filmat în timpul unui tur pe străduțele din insula Capri. La câțiva pași de ei, au fost surprinși Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, aflați și ei în vacanță. 

Andreea Marin a avut parte de o surprinză frumoasă în vacanța din Italia. Aflându-se la o plimbare pe străduțele din Capri, numită și „insula iubirii”, prezentatoarea TV și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, s-au întâlnit cu un alt cuplu celebru. Este vorba de Jennifer Lopez și Ben Affleck, care și-au oficializat recent relația. 

J Lo și Ben Affleck au coborât de pe iahtul lor și au dorit să facă un tur al insulei Capri. Însoțiți de staff-ul lor și de bodyguarzi, cele două staruri au fost filmate non stop pe parcursul vizitei. Zeci de turiști și localnici încercau să le facă poze, dar ei păreau destul de împăcați cu acest lucru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sayna (@sayna_jlo_jlover)


La un moment dat, în spatele acestora au fost observați Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea TV a confirmat întâlnirea ei surpriză cu cele două staruri de la Hollywood, dar a preferat să păstreze discreția și să nu ofere alte declarații, scrie click.ro. 

Într-un video, apărut pe YouTube, se pot observa celebritățile. (vezi la minutul 1:47)


Citește și: Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Cântăreața a sărbătorit alături de Ben Affleck

Sursă foto: captură YouTube

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies