Andreea Tonciu, atac la adresa Elenei Chiriac, după competiția Survivor România

Andreea Tonciu, atac la adresa Elenei Chiriac, după competiția Survivor România
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 28 Iunie 2022
Data actualizare: 28 Iunie 2022
Andreea Tonciu a spus care este părerea ei sinceră despre Elena Chiriac! Atacurile continuă chiar și după finalizarea competiției Survivor România!

Andreea Tonciu a avut parte de multe conflicte cu ceilalți membri ai echipei Faimoșilor de la Survivor România. Chiar și după ce competiția s-a încheiat, iar câștigător a fost desemnat Alex Delea, fostele concurente își aruncă vorbe grele. După ce Elena Chiriac a caracterizat-o pe Andreea Tonciu ca fiind „irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață” și „dramatică”, bruneta a răbufnit. Iată ce a declarat despre fosta ei coechipieră!

Andreea Tonciu susține că Elena Chiriac este o persoană neimportantă în showbizul românesc. Ba mai mult decât atât, soția lui Daniel Niculescu a declarat despre campioana națională la Taekwondo că are „un caracter infect”, iar acesta a fost motivul pentru care nu a primit susținerea fostelor colege în finala Survivor România.

„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac… Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor. Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea. Ca drept dovadă, la finala «Survivor» nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este «De ce?» Pentru că are un caracter infect!”, a declarat Andreea Tonciu pentru CANCAN.

După ce a participat la emisiune, Andreea Tonciu a luat un virus care a trimis-o direct la spital! Diva a fost la mai multe controale medicale, iar acum are situația sub control și se pregătește să plece în vacanță.

„Am luat un virus din Dominicană, cred… Chiar sunt foarte bine, mă pregătesc că plec în vacanță. La mine nu există vacanță fără Rebecca, chiar dacă am de promovat vreun hotel sau ceva, o iau și pe ea cu mine, nu plec în vacanță fără ea”, a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Andreea Tonciu/Facebook

VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies