Andreea Tonciu, primele dezvăluiri după ce toată familia a avut nevoie de îngrijire medicală

Andreea Tonciu, primele dezvăluiri după ce toată familia a avut nevoie de îngrijire medicală
Data publicarii: 18 August 2021
Data actualizare: 18 August 2021
Andreea Tonciu, soțul ei și fiica au avut nevoie de îngrijire medicală, după ce s-au simțit foarte. Vedeta a dezvăluit pe pagina ei de Instagram ce li s-a întâmplat.

În noaptea dintre 15 și 16 august, Rebecca a început să se simtă rău, iar Andreea Tonciu a chemat de urgență ambulanța. La scurt timp, și soțul vedetei, Daniel Niculescu, a acuzat aceleași simptome, iar vedeta a chemat ambulanța din nou.

Deși spunea că ea se simte bine, Andreea Tonciu a ajuns și ea să se simtă rău și a ajuns direct la perfuzii. Vedeta a dezvăluit care este diagnosticul și că soțul și fetița se simt mai bine acum: “Am primit multe mesaje și telefoane de la voi și asta mă bucură enorm. Sunt mai bine, dar mai durează până mă refac. Sunt fericită că Rebecca este foarte bine , la fel și Daniel... sper să trecem peste asta cât mai repede. Ce pot să va spun este ca am luat un virus , nu este corona. Revin cu detalii vă pup și vă mulțumesc!”, a scris aceasta. 

Fanii au empatizat cu situația neplăcută prin care a trecut, lăsându-i numeroase comentarii: “Multă sănătate”, “Sănătate multă ție și familiei tale!”, “Tu ești mai TARE decât orice VIRUS”, au fost câteva dintre reacții. 

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies