Andrei Aradits conduce un Tico: ”Ești ultima mașina pe lanțul trofic”

Andrei Aradits conduce un Tico: Ești ultima mașina pe lanțul trofic
Citeste mai mult despre: Andrei Aradits, masina, Tico,
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Andrei Aradits, interpretul lui Ștefan Dragomir în serialul VLAD de la PRO TV, este mândrul posesor al unei mașini Tico. 

Actorul din serialul VLAD a acceptat să-și prezinte autovehiculul tuturor fanilor săi, făcând o demonstrație de condus alături de reporterul protvplus.ro Cătălina Oprea. 

Citește și: Victoria Raileanu, motivul pentru care s-a apucat de actorie. “Nu mi-am dorit să ajung actriță”

”Primul lucru pe care trebuie să-l ții minte, când conduci un Tico, este că ești ultima mașină pe lanțul trofic. Toată lumea o să-ți taie fața. Un biciclist o să-ți taie fața. Un scuter... Toți. Cel mai amuzant... eram la socrul meu odată și am plecat și în mijlocul străzii era un motan care mesteca acolo, la un salam. Și dădeam să trec, l-am claxonat! Nimic! S-a uitat la mine cu disprețul clasic pisicesc, așa că m-am dat jos, l-am luat cu mâna și l-am dat la o parte. El era gen: Ce, mă, cu asta mă ameninți tu?”. 

Andrei Aradits face și o demonstrație de forță pe autostradă, arătând ce viteză uluitoare poate prinde mașina sa. De asemenea, în clipul video de mai jos, puteți vedea casa din Voluntari în care se va muta de curând actorul, alături de familia sa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!