Andrei Ștefănescu, probleme în parc cu o doamnă, după ce a fost externat din spital: „Mi-am asumat”

Andrei Ștefănescu, probleme în parc cu o doamnă, după ce a fost externat din spital: bdquo;Mi-am asumat
Citeste mai mult despre: coronavirus, Andrei Stefanescu,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 01 Iulie 2020
La mijlocul lunii iunie, mai multe vedete din România au confirmat că au fost infectate cu COVID-19, printre acestea aflându-se Marcel Pavel, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu.

Primul care a anunțat că are coronavirus a fost Marcel Pavel, după care el și celelalte vedete confirmate pozitiv au fost internate în spital. Alina Pușcaș a fost prima care a fost externată, după ce testele făcute în spital au demonstrat că s-a vindecat, iar în ultimele zile și Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu au părăsit spitalul în care se aflau.

Citește și

Potrivit unui post de știri, după ce a fost externat, Andrei Ștefănescu a avut probleme în parc cu o doamnă care văzuse la televizor că acesta are coronavirus.

„Am ieşit cu băieţelul un pic în parc, pentru că mi-a fost dor să fac asta cu el. Şi o doamnă mai în vârstă mi-a spus: «Ce faci în parc? Te-am văzut că eşti bolnav! Nu puteai să mai stai câteva zile în casă?». I-am zis că sunt externat, că m-am vindecat.  Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam în spital că se va întâmpla asta. Sunt convins că pe la magazine cineva mă va înjura, îmi va spune că fac parte din conspiraţii. Doamna din parc s-a relaxat după”, a spus Andrei Ștefănescu.

foto: Facebook Andrei Ștefănescu

Vezi și: PARODIE: JOKER - varianta românească în vreme de COVID-19, cu Alex Bogdan

FULLSCREEN
Andrei Ștefănescu, probleme cu o doamnă din parc, după ce a fost externat din spital: „Mi-am asumat”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies