Angajații lui Kim Kardashian vor s-o dea în judecată pe brunetă. Care sunt nemulțumirile staff-ului

Angajații lui Kim Kardashian vor s-o dea în judecată pe brunetă. Care sunt nemulțumirile staff-ului
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, angajati, Kanye West, proces,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Mai 2021
Data actualizare: 19 Mai 2021
Pe lângă divorț, Kim Kardashian (40 de ani) s-ar mai putea trezi cu un proces pe cap. Se pare că staff-ul brunetei este revoltat de condițiile de muncă și o amenință pe aceasta cu judecata. 

Nu-i ușor să lucrezi pentru Kim Kardashian. Cel puțin asta spun surse din anturajul brunetei. Angajații starletei sunt nemulțumiți de condițiile de muncă și vor s-o cheme în instanță pe șefa lor. Presa britanică scrie că bruneta ar fi avut în staff și minori.  “Dacă minorii au fost angajați și au lucrat mai mult decât limita maximă stabilită de lege, atunci poate exista un caz de încălcare a codului muncii”, a declarat o sursă pentru The Sun. Angajații lui Kim Kardashian se plâng și că au fost plătiți prost și că vedeta “avea un control prea mare asupra lor”.

Acuzațiile vin la doar câteva luni după ce Kanye West a fost dat în judecată de angajații săi. Mai mulți membri din staff-ul lui Kanye West și câțiva artiști l-au chemat în instanță pentru neplată. Aceștia au colaborat cu artistul la concertele sale organizate sub numele de Sunday Service.

Peste 1.000 de persoane s-au plâns că nu au primit bani suficienți sau nu au fost plătiți deloc de către artist. Dacă pierde procesul, Kanye West are de achitat daune în valoare de aproximativ 30 de milioane de dolari. 

Kim Kardashian și Kanye West se află în plin proces de divorț, după ce bruneta a depus actele în februarie. Potrivit avocaților, aceștia s-au înțeles în privința averii, iar Kanye își dorește custodie comună pentru copii. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies