Angelina Jolie nu uită să fie o mamă cool. Actrița, filmată în timp ce dansa împreună cu fiica ei, în vârstă de 17 ani

Angelina Jolie nu uită să fie o mamă cool. Actrița, filmată în timp ce dansa împreună cu fiica ei, în vârstă de 17 ani
Data publicarii: 02 August 2022
Data actualizare: 02 August 2022
Atunci când ia o pauză de la viață agitată de la Hollywood și evenimentele caritabile pentru care este atât de apreciată, Angelina Jolie își dedică în întregime timpul copiilor săi. Iar cea mai recentă apariție alături de fiica ei Zahara, în vârstă de 17 ani, demonstrează că actrița nu este doar o mamă grijulie, ci și una cool, care știe să se distreze atunci când este cazul.

Recent, Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani, a participat alături de fiica ei la un eveniment realizat de către oamenii de la Asociația GLAMAA, organizație care are ca scop sprijinirea și promovarea intereselor Morehouse College și ale absolvenților săi care locuiesc în zona Greater Los Angeles.

Evenimentul, dedicat integrării noilor studenți ai universităților Morehouse și Spelman, din Atlanta, a fost filmat și publicat pe Instagram de către președintele organizației, Brandon Rainey. În clipul cu pricina, Angelina Jolie poate fi văzută dansând alături de fiica sa, Zahara și de foști studenți ai universităților gazde.

Îmbrăcată într-un pulover gri și o pereche de pantaloni albi, largi, actrița din "The Eternals" a schimbat zâmbete și mișcări de dans cu cei prezenți, îmbrățișându-și fiica la finalul dansului.

Acesta nu este singurul moment care demonstrează cât de implicată este Angelina Jolie în viața copiilor ei. Luna trecută, vedeta a fost surprinsă dansând și fredonând alături de fiica ei, Shiloh, la un concert al trupei Måneskin, în Roma.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies