Anghel Damian, la 30 de ani. Ce mesaje i-au scris colegii din VLAD de ziua sa

Anghel Damian, la 30 de ani. Ce mesaje i-au scris colegii din VLAD de ziua sa
Citeste mai mult despre: Anghel Damian, divertisment, filme, serial Vlad,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 August 2021
Data actualizare: 09 August 2021
Anghel Damian, scenaristul și regizorul serialului VLAD, a împlinit astăzi 30 de ani. Cineastul a fost felicitat pe rețelele sociale de către prieteni și colegii de pe platoul de filmare.

Anghel Damian își sărbătorește astăzi cea de-a 30-a aniversare. Scenaristul serialului VLAD a primit sute de mesaje din partea prietenilor, a colegilor, dar și a fanilor, care i-au scris pe rețelele sociale. 

„La mulți ani minunați, cu proiecte multe și oameni faini alături, @angheldamian!N-am fost parteneri direcți până acum, la @vlad_serial, dar în acest sezon ai și regizat și…am lucrat împreună tare frumos!”, a sris Elvira Deatcu în dreptul unei fotografii în care apare alături de Anghel Damian și Bebe Cotimanis. 

Monica Bârlădeanu i-a scris un mesaj în limba engleză în care spune că „este cel mai cool, cel mai deștept, cel mai talentat și binevoitor om”.

Codin Maticiuc, detectiv în primul sezon Masked Singer și bun prieten al lui Anghel, a postat un mesaj la story: 

Acum două ore prietenul ăsta al meu a avut în sfârști decența să schimbe prefixul. 30 sună mai ok. Pot să umblu cu el. Anyway ”la mulți ani” @angheldamian și pentru voi un sfat:  follow de acum că ăsta ajunge sigur la Hollwood și să puteți spune că-l urmăreați de mic!”. 

Urmărește și cel mai recent al lui Anghel Damian despre ultimul sezon  al serialului VLAD


Sursă foto/ Instagram: angheldamian

Vezi și: Anghel Damian, viața din spatele scenei 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies