Anna Lesko, peste 10.000 de like-uri pentru o fotografie într-un body transparent! Așa se trezește dimineața artista

Anna Lesko, peste 10.000 de like-uri pentru o fotografie într-un body transparent! Așa se trezește dimineața artista
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Octombrie 2020
Data actualizare: 22 Noiembrie 2020
Nu mai este niciun secret că Anna Lesko este lipsită de inhibiții, iar pagina ei de Instagram este cel mai bun martor în acest sens.

Postările artistei de pe celebra rețea de socializare sunt care mai de care mai incendiare, iar cei epste 350.000 de fani pe care îi are Anna Lesko pe Instagram pot confirma acest lucru. Dacă de-a lungul timpului vedeta s-a lăsat fotografiată inclusiv nud, acum ea le-a arătat fanilor o imagine realizată în timpul unei ședințe foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on

În fotografia de pe Instagram, a cărei descriere a fost „Bună dimineața”, Anna Lesko apare într-un body transparent, imaginea reușind să adune peste 12.000 de like-uri și sute de comentarii.

Dacă unii internauți au considerat că artista este prea îmbrăcată față de cum și-a obișnuit fanii, alții au crezut că Anna Lesko este în costumul Evei. „Ce bine îți stă în costumul Evei”, „Prea îmbrăcată”, „Cenușăreașa în chiloți” și „De dimineață în fundul gol” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul fotografiei.

foto: PRO TV; Instagram Anna Lesko

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies