Antonia, apariție super sexy în Dubai. A lăsat la vedere tot pentru ochii curioșilor

Antonia, apariție super sexy în Dubai. A lăsat la vedere tot pentru ochii curioșilor
Citeste mai mult despre: Antonia, aparitie sexy, Dubai, tinuta, vacanta,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Iulie 2022
Data actualizare: 15 Iulie 2022
Antonia și Alex Velea se relaxează la un hotel luxos din Dubai, în compania unor prieteni. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor locația, postând câteva imagini din camera hotelului. 

În imaginile respective, cântăreața poartă o bustieră albă, ușor transparentă, fiind vizibile piercingurile. Evident, fanii s-au întrecut în comentarii de apreciere, lăudându-i formele sculptate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

„OMG, arăți minunat!”, „Un corp foarte sexy”, „Fascinantă și seducătoare”, sunt doar câteva din reacțiile admiratorilor. 

Antonia a profitat de relaxare la piscină și nu a mai simțit nevoia să se machieze. De altfel, artista a mărturisit că nu se simte confortabil când trebuie să se aranjeze mereu, doar pentru a respecta niște standarde. 

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista într-un interviu pentru OK!Magazine.


Sursă foto: Instagram/ Antonia

Vezi și: Cătălin Zmărăndescu, spui totul sau îți ia gura foc?


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies