Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a fotografiat în body și le-a aprins imaginația tuturor

Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a fotografiat în body și le-a aprins imaginația tuturor
Citeste mai mult despre: Antonia, antonia sexy,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 15 Septembrie 2020
S-a născut în 1989, a locuit mult timp în Statele Unite, însă s-a întors în România de câțiva ani și a devenit rapid una dintre cele mai mediatizate vedete.

Antonia, căci despre ea este vorba, a împlinit în acest an 31 de ani și le demonstrează tuturor în fiecare zi că își merită pe deplin titulatura de „una dintre cele mai frumoase femei din lume”.

Citește și

Protagonistă a unor ședințe foto de-a dreptul incendiare, artista este din nou în centrul atenției datorită revistei online Touch Magazine, pe a cărei copertă apare în această lună. Prima pagină a publicației a fost postată pe Instagram și a adunat mii de like-uri, mai multe vedete, cât și nenumărați fani comentând în dreptul imaginii și afirmând că Antonia este de-a dreptul superbă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) on

Din păcate pentru artistă, au existat și voci care au pus-o la zid, pe motiv că nu ar fi destul de îmbrăcată. „Bă, e fain, dar faza-i că sunt mulți copii minori pe Instagram-ul ăsta... Chiar nu am niciun hate față de poză, dar cred că e puțin cam goală pentru un loc unde e plin de prunci”, a scris una dintre fane pe Instagram.

foto: Instagram Antonia

Vezi și: 

FULLSCREEN
Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a pozat într-un body și le-a aprins imaginația tuturor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies