Antonia, dezamăgită de copiii din ziua de azi: “Dacă vedeți ce limbaj au”

Antonia, dezamăgită de copiii din ziua de azi:  Dacă vedeți ce limbaj au
Citeste mai mult despre: Antonia,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 17 Ianuarie 2020
Are o familie fericită, este mamă a trei copii, însă Antonia a dezvăluit recent că este demagită total de noua generație.

Celebra cântăreață a vorbit pe instastory despre copiii din ziua de astăzi, afirmând că aceștia sunt foarte frustrați și că îi trimit des mesaje cu înjurături.

“Sincer, mă bucur enorm de mult că am prins alte vremuri. Stau să mă gândesc că ăștia sunt viitorul țării. Nasol, nasol rău de tot. E groasă ce se întâmplă. Și nu mă refer acum, în curând. Primesc mesaje de genul de foarte mulți ani. Dar acum a devenit din ce în ce mai rău. Din ce în ce mai rău. Dacă simțiți că aveți nervi, frustrări, mergeți... eliberați-vă prin sport, nu prin mesaje de pe net cu înjurături. Când zic că e vina părinților nu mă refer doar la... că nu îi controlează când accesează netul. Mă refer la educația copilului efectiv, ce poate să scoată pe gură”, a spus Antonia.

Mai mult decât atât, artista a afirmat că este scârbită de câtă răutate poate exista în niște copii de 10 ani.

“Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și, dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta, te sperii. Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic, 10-20 ani. Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini. Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat? Pentru că, dacă mă întrebați pe mine, da, este vina părinților! Educație și maniere zero! Trist”, ar mai fi spus Antonia, potrivit Libertatea, pe instastory.

foto: Instagram Antonia 

Vezi și: ALEX VELEA, scandal monstru cu ABI! Afla motivul adevarat din spatele conflictului! Trending Review cu Daragiu - Episodul 12
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO