Antonia, dezvăluiri surprinzătoare despre începutul relației cu Alex Velea. “A fost extraordinar de greu”

Antonia, dezvăluiri surprinzătoare despre începutul relației cu Alex Velea. A fost extraordinar de greu
Citeste mai mult despre: Antonia, Alex Velea,
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor pare acum perfectă, începutul poveștii lor a fost mai dificil.

Antonia și Alex Velea trec printr-o perioadă a relației lor, mai ales că, de curând, Antonia a reușit să divorțeze italianul Vincenzo Castellano. Alex Velea a profitat de momentul pe care îl aștepta deja de ce ceva timp și a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul artistei a fost, bineînțeles, da.

Chiar dacă mulți ar spune că totul a fpst numai lapte și miere în ceea ce privește povestea lor de dragoste, Antonia recunoaște că începutul a fost greu. “Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”, a spus Antonia într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Artista a mărturisit că cei care au știu de relația lor au fost doar prietenii. “Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire. Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta”, a mai spus artista. 

Sursă foto: Instagram 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!