Antonia, mesaj dur pe Instagram: "Nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online"

Antonia, mesaj dur pe Instagram:  Nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online
Citeste mai mult despre: Antonia, Instagram, mesaj,
Data: 04 Octombrie 2020
Antonia a postat pe Instastory un mesaj pe care presa îl asociază cu situația foarte recentă în care Lino Golden și Mario Fresh au vorbit despre un conflict pe care l-ar avea cu Alex Velea. 
Mai precis, cei doi au dat de înteles pe propriile lor conturi de socializare că ar fi închieiat orice colaborare cu acesta pentru că nu erau de acord cu anumite idei ale artistului, pe care acesta încerca să le impună. 
 
Ca urmare a acestr declarații, Antonia a postat pe Facebok un mesaj pe care cei mai mulți îl asociază cu aceste neînțelegeri:
 
 “Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru! ” este una dintre postările dure ale Antoniei. 

Citește și
Ulterior, în alte mesaje, Antonia a mai scris: “Iubește-ți vecinii, chiar dacă au greșit, iartă-i”, “Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale”. 

PE PRO TV PLUS  PUTEȚI VEDEA TRENDING REVIEW CU DARAGIU:
FOTO: INSTAGRAM ANTONIA

FULLSCREEN
antonia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies