• PRO TV
  • Apropierea dintre Elon Musk și Angelina Jolie. Cei doi ar fi avut o idilă în 2017

Apropierea dintre Elon Musk și Angelina Jolie. Cei doi ar fi avut o idilă în 2017

Apropierea dintre Elon Musk și Angelina Jolie. Cei doi ar fi avut o idilă în 2017

Vestea că Elon Musk organizează o petrecere de Halloween la Castelul Bran a creat un val de reacții în România. Cei mai bogați oameni din întreaga lume, actori de renume și artiști internaționali s-au aflat pe lista invitaților, printre aceștia numărându-se Angelina Jolie și fondatorii Google și PayPal.

Prima vedetă care și-a confirmat prezența la marea petrecere a fost Julia Sandstrom. Actrița a publicat pe rețelele de socializare două postări în care spunea că se află deja la noi în țară. În camera de hotel din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar mai apoi din elicopter, în drum spre Castelul Bran, notând la descriere „ținutul vampirilor”.

Slăbiciunea lui Elon Musk pentru Angelina Jolie

După ce s-a aflat de petrecerea spectaculoasă, toți au așteptat cu sufletul la gură să îl vadă pe Elon Musk, dar și pe Angelina Jolie care, în mod surprinzător, nu au mai ajuns în România.

Potrivit Libertatea.ro, miliardarul și celebra actriță nu au ajuns la noi în țară: „Elon Musk nu a fost în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, au confirmat două surse MAI pentru publicația citată anterior.

Jurnaliștii străini au notat că miliardarul de 51 de ani a avut întotdeauna o afinitate pentru Angelina Jolie și chiar se zvonește că cei doi ar fi avut o idilă în anul 2017. Fondatorul Space X și celebra actriță se cunosc de mai mulți ani și se pare că au lucrat împreună la diverse proiecte umanitare.


Elon Musk a divorțat de trei ori și are 10 copii din relații diferite.


Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Averea ascunsă a familiei Addams


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni