Aquene de la Vocea României a reînregistrat piesa lui Smiley într-o variantă cu totul specială

Aquene de la Vocea României a reînregistrat piesa lui Smiley într-o variantă cu totul specială
Data: 22 Aprilie 2020
E frumoasă, e talentată și ai admirat-o la “Vocea României”, unde a făcut parte din backing vocals. 
Acum, Aquene, sau Alexandra Costache pe numele adevărat, a înregistrat o variantă a cappella a piesei lui Smiley, “Ce mai faci, străine?”
 
Talentul și vocea specială a lui Aquene arată căt de bine poate suna melodia lui Smiley și fără niciun fel de acompaniament muzical. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Aquene (@aquenemusic) pe

Piesa lui Smiley a fost lansată în perioada când acesta s-a aflat în SUA alături de o parte din echipa Hahaha Production  și se vrea a fi o melodie-constatare despre ce ramane dupa ce trece iubirea dintre doi oameni. Artistul a mărturisit că este, într-un fel, inspirată din viața sa, dar că mulți ascultători se pot regăsi. Pe site-ul smiley.ro, artistul a declarat: „Am vrut să captez momentul reîntâlnirii cu oamenii din trecut care este unul de stângacie la început, dar care devine foarte tranșant dupa o analiza sinceră. Ai în față o persoană cu care ai împărțit cele mai profunde trăiri, de care te leagă o grămadă de amintiri, dar care totuși este atât de diferită de cea pe care ai lăsat-o în urmă, încât îți vine să spui: „Salut! Ce mai faci, străine?”. Atunci este momentul în care ajungi să te întrebi ce ne mai rămâne dacă nu simțim nimic.”

La fel ca și Smiley, Aquene reușește, în versiunea acappella a piesei, să transmită extrem de multă emoție și să îi facă pe ascultători să se regăsească.

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus vedeți un interviu special cu Dragoș Moldovan, câștgătorul "Vocea României"


FOTO: FACEBOOK ALEXANDRA COSTACHE
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies