Armie Hammer, la bustul gol în California, după „exilul” forțat în Insulele Cayman

Armie Hammer, la bustul gol în California, după exilul forțat în Insulele Cayman
Armie Hammer a revenit în centrul atenției. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 August 2022
Data actualizare: 11 August 2022
S-a retras de tot din viața publică după acuzațiile de viol și canibalism, însă acum începe să revină în centrul atenției. Armie Hammer a fost surprins de paparazzi la piscina unui hotel din California, iar cei care-l cunosc zic că e alt om.

Armie Hammer s-a întors din „exilul” forțat din Insulele Cayman, pe care și-i  l-a impus după scandalul sexual în care a fost implicat la începutul anului trecut. Actorul a fost acuzat de viol de femeia cu care își înșela soția și renegat de toată lumea pentru că ar fi recurs la practici sexuale extreme (BDSM). Din cauza scandalului, Hammer a avut probleme cu consumul de alcool și medicamente și s-a internat la dezintoxicare.

Paparazzii l-au surprins la bustul gol, la piscina unui hotel din California, dezinvolt și cu o colecție nouă de tatuaje.

Conform Page Six, Hammer și-a tatuat pe piept un triunghi răsturnat, simbolul alchimic pentru apă. Însă, același triunghi a fost folosit de naziști în timpul Holocaustului pentru a distinge diferitele categorii de prizonieri de război (evrei, țigani, martori ai lui Iehova, homosexuali).

 

Totodată, pe brațul stâng, Hammer și-a tatuat un triunghi brăzdat de o linie dreaptă, simbolul alchimic pentru aer.

Actorul a început să se tatueze intens imediat după divorțul de soția lui, adăugând cinci desene pe corp: un contur al Insulelor Cayman, deasupra genunchiului, cuvântul Easy, scris în dreptul inimii, literele EGBA (prescurtarea de la Totul Va Fi Bine), pe încheietura mâinii stângi, și numele său în caractere chirilice, pe interiorul încheieturii mâinii stângi.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!