Arnold Schwarzenegger își sărbătorește fiica. Mesajul emoționant pe care i l-a adresat lui Katherine

Arnold Schwarzenegger își sărbătorește fiica. Mesajul emoționant pe care i l-a adresat lui Katherine
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 14 Decembrie 2020
Data actualizare: 14 Decembrie 2020
Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger împlinește astăzi 31 de ani. Cu această ocazie, Katherine a fost felicitată, pe rețelele sociale, de către mai mulți membri ai familiei. Tatăl scriitoarei a postat o fotografie cu ea din copilărie și i-a transmis un mesaj emoționant.

”La mulți ani @katherineschwarzenegger! Ești o lumină strălucitoare în lumea mea și sunt atât de mândru de tine. Una dintre cele mai mari bucurii ale mele este să te văd devenind o mamă fantastică, în timp ce continui să fii o forță a binelui prin munca ta de scriitoare. Te iubesc!”, a scris Arnold Schwarzenegger pe Instagram.

La începutul lunii august 2020, Katherine Schwarzenegger și soțul ei Chris Pratt, au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Lyla Maria. Acesta este primul copil al scriitoarei americane. Chris Pratt mai are un băiat în vârstă de 8 ani, Jack, cu fosta sa soție, Anna Faris.

Fratele ei, actorul Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 27 de ani, a publicat o fotografie din 2019, unde cei doi zâmbesc frumos. 
 

Katherine se bucură de succes în cariera ei de scriitoare. Printre cele mai noi apariții editoriale semnate de ea se numără volumul ”The Gift of Forgiveness” (Darul iertării), publicată anul acesta. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram Katherine Schwarzenegger

Vezi și: Papanași fierți și papanași prăjiți
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies