Arnold Schwarzenegger, pus la zid de jurnaliștii din Rusia pentru declarațiile despre războiul din Ucraina

Arnold Schwarzenegger, pus la zid de jurnaliștii din Rusia pentru declarațiile despre războiul din Ucraina
Arnold Schwarzenegger a luat poziție față de războiul din Ucraina. FOTO: Twitter
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Martie 2022
Data actualizare: 24 Martie 2022
Mesajul lui Arnold Schwarzenegger despre ororile petrecute în Ucraina au ajuns și la urechile jurnaliștilor de casă ai lui Vladimir Putin. Videoclipul postat de marele actor pe rețelele sociale a fost criticat de susținătorii liderului de la Kremlin.

Într-un clip de peste 9 minute, postat pe Twitter, starul american de origine austriacă le spunea rușilor de rând și soldaților lui Vladimir Putin adevărul despre ceea ce se petrece în Ucraina. Imaginile au fost distribuite masiv și pe rețeaua Telegram, foarte populară în Ucraina și Rusia.

În timp ce mesajul său a fost ovaționat în Occident, fiind considerat în acord cu realitatea din teren, afirmațiile lui Arnold Schwarzenegger i-au scandalizat pe jurnaliștii care susțin regimul lui Putin.

El, din California, ne va spune nouă, care locuim aici... adevărul? Aceasta este abordarea lor față de noi”, a comentat jurnalistul de televiziune Vadim Gigin, în cadrul emisiunii sale, Sunday Evening With Vladimir Solovievon.

Fața aceea este imaginea de copertă a imperialismului și colonialismului american”, a adăugat gazda emisiunii, scrie publicația Daily Beast.

Actorul de 74 de ani a spus, în clipul postat pe Twitter, că Vladimir Putin a început acest război nedrept și tot el îl poate opri. Starul de la Hollywood consideră că rușii de rând au fost mințiți în legătură cu motivul declanșării „operațiunii militare speciale” din Ucraina.

În replică, jurnalistul rus a afirmat că judecă cu dublă măsură evenimentele din Ucraina și cele petrecute în Irak, de exemplu.

Schwarzenegger a călătorit de două ori în Irak pentru a sprijini trupele americane și nu a încercat niciodată să le irakienilor de ce sunt distruși”, a adăugat Gigin.

Fotografii: Getty Images/Twitter

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!