Aroganță de vedetă! Paris Hilton i-a luat câinelui geantă de 5.500 de dolari

Aroganță de vedetă! Paris Hilton i-a luat câinelui geantă de 5.500 de dolari
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 29 Martie 2021
Data actualizare: 29 Martie 2021
Asta da viață de câine! Mai ales, atunci când stăpâna ta este nimeni alta decât Paris Hilton, moștenitoarea lanțului hotelier Hilton. Cățeii vedetei au parte de vacanțe de vis, plimbări cu avionul privat, haine și accesorii de brand și zgarde cu diamante. 

Cățeii lui Paris Hilton sunt printre cele mai răsfățate necuvântătoare de la Hollywood, iar ultimul cadou primit de Diamond ar face-o invidioasă și pe Choupette, felina care a moștenit averea lui Karl Lagerfeld.

Zilele trecute, Paris și Diamond, cățelul din rasa Chihuahua, au ieșit la shopping în Miami, Florida. Blonda a intrat într-un magazin de genți, de unde a ieșit mai săracă cu 30.000 de dolari. 

Paris și-a cumpărat o geantă Hermes Birkin, de culoare bleu, în valoare de 24.500 de dolari, iar Diamond a primit un Hermes Micro Kelly Charm, care valorează 5.500 de dolari, scrie Page Six.

Mândră, blonda și-a filmat cățelul cu noul accesoriu și a postat clipul la story pe pagina de Instagram. Nu știm cât de încântați au fost fanii, însă n-ar fi prima dată când Paris aruncă cu banii pentru animalele sale de companie. 

Cățeii vedetei locuiesc într-o minivilă, pe care Paris a denumit-o Doggy Mansion. Ea a investit peste 325.000 de dolari pentru locuința cățeilor din Beverly Hills. Căsuța cu etaj este dotată cu aer condiționat și încălzire centrală și are mobilă de mici dimensiuni concepută de un stilist renumit.

Paris Hilton s-a logodit și vrea copii

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Paris Hilton s-a logodit cu iubitul ei, Carter Reum. Cererea a fost făcută pe o insulă privată, unde Paris a mers împreună cu Carter pentru a-și serba aniversarea. “Sunt foarte fericită să deschid un nou capitol și să am un partener care îmi aduce atât de mult sprijin. Relația noastră se bazează pe egalitate. Ne înțelegem de minune. A meritat să aștept”, a spus blonda imediat după logodnă.

Paris își dorește să îmbrace cât mai repede rochia de mireasă, iar apoi vrea moștenitori. Vedeta spune că și-a înghețat ovulele după modelul lui Kim Kardashian și se gândește și la inseminare artificială.

Fotografii: Getty Images/ Instagram Paris Hilton

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!