Ashton Kutcher, față în față cu bărbatul acuzat că i-a ucis iubita acum 18 ani

Ashton Kutcher, față în față cu bărbatul acuzat că i-a ucis iubita acum 18 ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
Actorul în vârstă de 41 de ani a rememorat clipele de groază din 2001, când și-a găsit iubita într-o baltă de sânge.

Ashton Kutcher a avut o zi teribilă la tribunal, joi, unde a apărut în fața celui care e acuzat de uciderea iubitei lui de acum 18 ani. Ashley Ellerin a fost ucisă cu sânge rece în propria casă, cu 47 de lovituri de cuțit.

Procesul lui Michael Gargiulo a început joi în California, la zece ani după ce a fost arestat pentru oribila crimă, scrie Radar Online.

Actorul, îngândurat la o zi înainte de a depune mărturie în procesul uciderii fostei iubite. FOTO: Profimediaimages.ro 

Ashton Kutcher a fost nevoit să apară în fața judecătorului pentru audierile preliminare, unde a fost față în față cu bărbatul care trebuie să dea socoteală pentru patru capete de acuzare. 

Anchetatorii spun, însă, că Michael Gargiulo este un criminal în serie, fiindu-i atribuite cel puțin încă trei crime.

Michael Gargiulo și victimele sale. FOTO: Getty Images

Conform martorilor, Ashton Kutcher a fost văzut de vecini plecând de la iubita lui în noaptea oribilei crime. Mărturia depusă de acesta arată că el și iubita lui plănuiseră să iasă în oraș în acea seară, la o petrecere organizată după ceremonia premiilor Grammy. Actorul a sunat la ușa lui Ashley, însă aceasta nu a răspuns, așa că a plecat.

Citește și: Un gest de bunătate extremă era să-l coste viața pe Ashton Kutcher. A fost gata să-și doneze

Chestionat de poliție, Ashton Kutcher a declarat că i s-a părut vede o pată mare de vin roșu care se scurgea pe sub ușă, din apartamentul ei. Ulterior, acea pată de vin s-a dovedit a fi sângele lui Ashley.

Ashley Ellerin avea 22 de ani când a fost ucisă. FOTO: Profimediaimages.ro

Iubita actorului a fost ucisă cu 47 de lovituri de cuțit și avea gâtul tăiat. Anchetatorii spun că atacul a fost atât de brutal, încât tânăra era aproape decapitată.

Ashton Kutcher nu a fost niciodată suspectat de crimă, însă a fost martor în acest dosar. Actorul a plâns-o pe Ashley ani la rând și a sperat ca agresorul să fie pedepsit aspru pentru crima comisă.

Poliția l-a prins pe suspectul numărul 1 după șapte ani de la comiterea crimei. El a apărut în fața judecătorilor după zece ani.

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies