Astăzi de la 20:30, la PRO TV, puteți afla problema care îl macină pe Celentano

Astăzi de la 20:30, la PRO TV, puteți afla problema care îl macină pe Celentano
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Celentano, sezon nou,
Data: 11 Septembrie 2018
O problemă existențială îl macină pe Celentano în această seară, de la ora 20:30, în primul episod din cel de-al 14-lea sezon Las Fierbinți, iar singurul fiențean care-l poate asculta, înțelege și sfătui este camaradul lui, Firicel. 

”Ce se alege de viața mea, Firicele? Viața, cum e ea? Este un zid foarte, foarte mare. Marele Zid Chinezesc este bob de nisip pe lângă viață! De ce nu pot și eu să fiu ca toți ceilalți, Firicele? De ce trebuie să duc crucea asta, să am o viață ca la nimeni altul? De ce să fiu blestemat să am o viață după care să se facă filme? De ce nu pot să fiu și eu un om normal?”, spune afectat Celentano.

Nedumerit de apăsările prietenului său, Firicel va încerca să afle care este de fapt supărarea acestuia, însă răspunsul îl va băga și mai rău în ceață: ”Nu sunt bărbat, Firicele! Am făcut armata, dar nu sunt bărbat, pentru nu am făcut și eu criza bărbatului de 40 de ani. Și, atenție, o aștept de la 20! Unde e criza mea, Firicele? Unde?”. Cum va trece Celentano peste aceasta încercare, dar și ce idee genială de business are Giani, vom vedea marți seară în primul episod Las Fierbinți din noul sezon. 

Las Fierbinți - Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO