Au dat-o afară din biserică, la Vatican, fiindcă era prea sexy, acum renunță la Catolicism. „Vreau să fiu eu însămi”

Au dat-o afară din biserică, la Vatican, fiindcă era prea sexy, acum renunță la Catolicism. Vreau să fiu eu însămi
Juju Vieira spune că a fost jignită la Vatican. FOTO: @jujuvieira_official
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 17 Februarie 2022
Juju Vieira spune că este extrem de dezamăgită de felul în care a fost tratată la Vatican. Brazilianca de 34 de ani, care călătorește în toată lumea și împărtășește cu fanii ei experiențele trăite în vacanțe, a decis să renunțe la religia ei din cauza umilinței suferite în micul stat de reșesință al Sfântului Scaun.

Tânăra din Brazilia va ține minte toată viața vizita la Vatican, când a fost dată afară din Bazilica Sf. Petru deoarece nu avea ținuta potrivită. Ea purta o rochie mulată care îi scotea în evidență posteriorul și cizme cu toc care îi treceau de genunchi, în contradicție cu rigorile Bisericii în materie vestimentară.

Juju Vieira susține că a hotărât să renunțe la Catolicism, religie în care a fost crescută de părinți. 

Am întâlnit lipsa lui Dumnezeu în inimile oamenilor care se numesc catolici în cel mai rău mod posibil. Mi-au aflat numărul de telefon și chiar am primit amenințări. Nu mă identific cu acest tip de comportament religios”, spune femeia conform ziarului Daily Mirror.


FOTO: @jujuvieira_official/Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Codul vestimentar al Vaticanului, impus tuturor celor care vor să viziteze lăcașurile de cult, prevede că „femeilor nu le este permis să poarte bluze fără mâneci, topuri decupate sau cămăși mulate. Umerii trebuie să fie acoperiți, iar dacă purtați fustă sau rochie, aceasta trebuie să acopere genunchii”, se anunță pe site-ul Bazilicii Sf. Petru.

Vreau să fiu eu însămi, să mă îmbrac cum vreau, sexy sau nu. Vreau să descopăr alte religii, azi mă identific mai mult cu spiritismul”, a mărturisit femeia.

Fotografiile postate pe contul ei de Instagram demonstrează că nu prea agreează canoanele și codurile vestimentare.


Tânăra, care are 30.000 de fani pe Instagram, nu a fost susținută de foarte mulți admiratori. Mulți i-au spus că greșește când se poziționează astfel vizavi de religia sa.

Locul rugăciunilor și slujbelor religioase este sacru, așa că nu trebuie să ne îmbrăcăm ca și cum am fi la o petrecere și parade de modă înainte de a vizita un loc sacru, cum a fost cazul tău. Vezi mai întâi care sunt cerințele. Asta nu are nicio legatură cu catolicismul, ci cu caracterul”, i-a scris cineva pe rețeaua socială.

Ești un spectacol, dar în Vatican trebuie să fii îmbrăcat conform locului! Nu există loc pentru tine să-ți expui farmecul și bluza! Cred că mai bine nu mergi deloc la liturghie! Du-te la orice cult din zona unde locuiești și este mai bine pentru tine”, i-a transmis alt admirator.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@jujuvieira_official

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!