Au trecut 7 ani de la debutul Las Fierbinți. Cum arătau personajele principale în primul episod din sezonul 1

Au trecut 7 ani de la debutul Las Fierbinți. Cum arătau personajele principale în primul episod din sezonul 1
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, personaje, sezonul 1,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Septembrie 2019
Data actualizare: 18 Septembrie 2019
Ajuns la al 16-lea sezon, Las Fierbinți a devenit serialul-fenomen al României. Aspirina, Firicel, Gianinuța sau Bobiță fac parte din viața noastră și le urmărim cu plăcere aventurile în fiecare marți și joi pe Pro TV, de la 20:30.

Pare incredibil că au trecut șapte ani de când i-am văzut pentru prima oară. Cu toate astea, actorii sunt aproape neschimbați. Poate doar frizura lui Giani s-a schimbat: impresionează fetele din sat cu șuvițele sale blonde :) 

Foto: Giani, sezonul 1, episodul 1

Foto: Giani, 2019

“Ai mai îmbătrânit un pic!”, i-a spus Cătălin Măruță lui Cuzin Toma, pe care l-a avut de curând invitat în studio. “Asta e, trece timpul și prin noi, nu numai peste noi. Chiar zilele trecute m-am uitat la niște episoade din al doilea sezon și… devenim nostalgici”.

Foto: Robi, episodul 1, sezonul 1

“Firicel” e uimit că oamenii chiar cred că ei beau alcool la filmări. “Sunt oameni care chiar cred că noi bem țuică acolo. Nu se bea niciodată pe platou”, spune Toma Cuzin.

Actorii garantează că sezonul 16 este la fel de savuros că și celelalte.

Foto: Bobiță, sezonul 1


Foto: Bobiță, 2019

“(Fanii) Să se aștepte că nu schimbăm nimic. Se schimbă aventurile prin care trec personajele astea, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni, nu... nu e tipul ăla de serial. Nu. E clar, proștii ăștia nu vor reuși. Și-ți place să te uiți la ei să vezi cât de proști sunt și cât de iubiți sunt de ratare”, spune Adrian Văncică într-un interviu.

Foto: Anca Dumitra, primul sezon

Foto: Celentano, sezonul 1

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies