Avocatul lui Britney Spears spune că tatăl acesteia cere o sumă uriașă pentru a renunța la tutelă

Avocatul lui Britney Spears spune că tatăl acesteia cere o sumă uriașă pentru a renunța la tutelă
Citeste mai mult despre: Britney Spears, custodie, tata,
Data publicarii: 02 Septembrie 2021
Data actualizare: 02 Septembrie 2021
Britney Spears și noul său avocat spun că tatăl ei încearcă să obțină aproximativ 2 milioane de dolari înainte de a renunța la tutelă, potrivit cbsnews.

Documentul depus de avocatul Mathew Rosengart afirmă acest lucru:

 „Încercarea flagrantă a domnului Spears de renunța la tutelă în schimbul unor plăți de aproximativ 2 milioane de dolari, în plus față de milioanele deja culese din moșia doamnei Spears de către domnul Spears și asociații săi nu e un start bun pentru acest demers.”

 

Inițial, tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a fost de acord să renunțe la tutela asupra fiicei sale și nu s-a pus problema de bani. 

Tatăl artistei a depus răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage părintelui ei funcţia.Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că „nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie”, eforturile făcute de Britney l-au determinat să ia o hotărâre.

Avocatul tatălui lui Spears mai spunea atunci:

„De fapt, nu există motive reale pentru suspendarea sau îndepărtarea domnului Spears în calitate de tutore. ... Și este extrem de discutabil dacă o schimbare de tutelă în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears ", se arată în documentul de judecată al tatălui ei.

„Cu toate acestea, chiar dacă domnul Spears este ținta neîncetată a atacurilor nejustificate, el nu crede că o luptă publică cu fiica sa ar fi în interesul ei”.

FOTO: SHUTTERSTOCK

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies