Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, indecis când vine vorba de facultate și iubite. „Are nevoie de experiențe”

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, indecis când vine vorba de facultate și iubite. Are nevoie de experiențe
Mihaela Rădulescu are o relație apropiată cu fiul ei, Ayan. FOTO: @mihaelaradulescuschwartzenberg
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 August 2021
Data actualizare: 18 Decembrie 2021
E în ultimul an de liceu și urmează să dea examen la facultate, însă nu știe încă pe ce drum să pornească. Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, are o sumedenie de opțiuni de studiu, însă explorează mult. La fel și în zona amoroasă.

În urmă cu doi ani, avea o iubită majoră (după legea română), pe care i-a prezentat-o mamei sale. Acum, Ayan crede că nu e vremea relațiilor statornice, așa că și-a luat gândul de la așa ceva. Hei, câți n-am făcut la fel la 17 ani?

Mihaela Rădulescu spune că adoră asta la fiul ei, pentru că are nevoie să capete experiență de viață. 

Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a spus Mihaela Rădulescu pentru PROTV.RO.

Citește șiMihaela Rădulescu, despre relația cu iubita fiului ei: „E o bucurie să-ți vezi copilul îndrăgostit”

Vedeta PRO TV, pe care o veți vedea pe post de detectiv în emisiunea Masked Singer România din 9 septembrie 2021, spune că Ayan nu se ascunde de ea și îi vorbește deschis despre tot ce-l preocupă.

Face la fel și cu tatăl lui, Elan Schwartzenberg, însă tot cu mama se consultă când vine vorba de iubite.

Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta”, mai spune Mihaela Rădulescu.

Ayan a studiat la Monaco, însă la 16 ani i-a spus mamei sale că vrea să se mute cu școala în SUA, pentru a avea acces mai ușor la o facultate de prestigiu de peste Ocean. 

Adolescentul și-a depus dosarul de candidatură la 3 licee din Statele Unite și a fost acceptat la două dintre ele. În final, a ales Princeton, un liceu din New Jersey, pe care-l va absolvi în această toamnă.

El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie. A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Fotografii: @mihaelaradulescuschwartzenberg

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies