Azaleea Necula, creața simpatică din Profu', schimbare totală de look? Cum arată blondă, cu părul drept și mult mai scurt?

Azaleea Necula, creața simpatică din Profu , schimbare totală de look? Cum arată blondă, cu părul drept și mult mai scurt?
Data: 07 Ianuarie 2021
În serialul Profu’ a impresionat ca și “creața simpatică”, dar în viața reală Azaleea Necula e mult mai dispusă să experimenteze diferite look-uri.
Tocmai de aceea, o parte din fotografiile ei de pe Instagram o prezintă blondă și cu părul drept mult mai scurt. Cu toate acestea, alături de una din poze, tânăra de 21 de ani dă de înțeles că poartă o perucă, nu și-a schimbat total tunsoarea:

"M-am tuns și m-am vopsit (mint) "

Citește și
 
În serialul Profu’, care se difuzează în fiecare sâmbătă la PRO TV, Azaleea Necula are rolul Taniei, elevă îndrăgostită până peste cap. La rândul ei, actrița mărturisește că și în viața reală, în liceu: “m-am îndrăgostit de nivelul 500, dar îmi trecea. Mă îndrăgosteam în fiecare zi.”

 
Azaleea are pe Instagram peste 51,7 mii de urmăritori. În plus, e și vlogger, cu un canal de youtube unde le arată fanilor cum se bucură de viață.


 
Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport, se întoarce la catedră după o perioadă de absență. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 

PROFU' E LA PRO TV - primul sezon, sâmbăta la 20:00

FOTO: PRO TV/ FACEBOOK AZALEEA NECULA
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies