Băiat sau fată? Marisa Paloma risipește misterul și anunță sexul copilului ei

Băiat sau fată? Marisa Paloma risipește misterul și anunță sexul copilului ei
Marisa Paloma e însărcinată în 6 luni. FOTO: @marisa.paloma
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Septembrie 2021
Data actualizare: 08 Septembrie 2021
A anunțat în emisiunea „La Măruță” că este însărcinată, iar acum a făcut încă o dezvăluire mult așteptată de apropiații ei. Marisa Paloma a aflat dacă așteaptă băiat sau fată, după 6 luni de sarcină.

Însărcinată în 6 luni, Marisa Paloma a pregătit, marți, o petrecere specială pentru a anunța dacă va avea băiat sau fată. Creatoarea de modă le-a dezvăluit apropiaților săi că va avea o fetiță, informație pe care a aflat-o și ea în premieră.

Nici noi n-am știut sexul copilului, ieri am aflat când am spart balonul în care era informația asta. A fost o surpriză plăcută”, a dezvăluit Liviu Stanciu, partenerul de viață al Marisei.

Singura persoană care a știut că cei doi vor avea o fetiță a fost Monica Munteanu, specialist PR. 

Miercuri, de la ora 20:00, Marisa Paloma va urca pe Instagram un clip video cu momentul în care primit vestea că va fi mamă de fetiță. În ultima ei postare de pe Instagram a risipit misterul adăugând hashtagul #itsagirl.

În seara aceasta la ora 20:00 urcăm în feed IGTV-ul de la Gender Reveal! Setați-vă telefoaneleeee! Mulțumesc încă o dată tuturor celor implicați. Dincolo de toate problemele și emoțiile pe care le-am întâmpinat, totul a ieșit fix așa cum a trebuit și mă bucur enorm că a venit ziua aceasta în care să aflăm ce se află în burtică de mai bine de 6 luni”, a scris Marisa pe Insta.

Fotografii: @marisa.paloma

Vezi și VIDEO: „La Măruță”: Marisa Paloma a anunțat că este însărcinată
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies