Bărbatul care a prezis că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se vor despărți a avut dreptate

Bărbatul care a prezis că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se vor despărți a avut dreptate
Jose Canseco nu-l suportă pe rivalul Alex Rodriguez. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Aprilie 2021
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după doi ani de logodnă și aproape 4 ani de relație. Deși toată lumea aștepta nunta, unii au mizat pe faptul că nu va merge. Un bărbat a băgat mâna în foc că se vor despărți în acest an și a nimerit-o.

Jose Canseco (56 de ani), fost jucător de fotbal american, este un adversar pătimaș al lui Alex Rodriguez. Bărbatul, care l-a acuzat public pe colegul de breaslă că a avut o relație cu fosta lui soție, a făcut o predicție la început de an: „Alex Rodriguez și Jennifer Lopez se vor despărți în acest an, iar Alex Rodriguez se va cupla cu un model fitness”, a scris acesta pe Twitter pe 12 ianuarie.

La 3 luni de la această prevestire, J Lo și Rodriguez au recunoscut că despărțit amiabil. Inițial, cei doi au negat știrea, însă acum au dezvăluit totul public.

Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Vrem să ne fie bine, și nouă, și copiilor noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este că mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte amabile și sprijin”, au spus cei doi într-o declarație comună citată de revista People.

Surse din anturajul celor doi spun că de vină ar fi scandalul de infidelitate care a izbucnit în ianuarie, potrivit căruia Rodriguez ar fi înșelat-o pe Jennifer Loppez cu actrița Madison LeCroy.

Într-un interviu acordat Page Six, tânăra de 30 de ani a mărturisit că a vorbit cu Rodriguez pe FaceTime, însă nu s-a întâlnit niciodată în persoană. Mai mult decât atât, ea susține că sportivul nu și-a înșelat logodnica cu ea. Cu toate acestea, spun sursele, J Lo nu a putut trece peste zvonul de infidelitate și a cerut desfacerea logodnei.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit – topul predicțiilor

Jose Canseco a dezvăluit și alte lucruri care urmează să se întâmple, în perioada următoare, care au legătură directă cu despărțirea celor doi. Iată ce pariuri mai face fostul jucător de baseball.

  • „Alex Rodriguez este cel mai previzibil om de pe planetă”
  • „Următoarea fată cu care o să-l vedeți pe Rod va fi un model fitness de 25-30 de ani”
  • „Jennifer Lopez, tu ai nevoie de un bărbat care să-ți fie alături 24/7, care este mai în vârstă decât tine și care e falit. Mă încadrez perfect în această categorie, sunt omul tău”
  • „Vă garantez că Alex Rodriguez va încerca să pună mâna pe fosta mea soție, Jessica, cât de curând, dacă nu cumva a făcut-o până acum”
  • „Am călătorit în timp o singură dată. Specia va supraviețui”
  • „Pot să vă spun și valoarea pe care o va avea Bitcoin peste 3 ani”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor: Geanta bebelușului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies