Bărbatul care l-a omorât pe fostul iubit al Oanei Radu a primit pedeapsa definitivă

Bărbatul care l-a omorât pe fostul iubit al Oanei Radu a primit pedeapsa definitivă
Citeste mai mult despre: Oana Radu, Criminal, Oana Radu fostul iubit,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 19 Iulie 2022
Data actualizare: 19 Iulie 2022
Alin Suflea este bărbatul care avea o relație cu Oana Radu în momentul în care a fost ucis în scara blocului în care locuia. Iată ce pedeapsă a primit Răzvan Ionuț Drăghici, omul care l-a omorât pe tânăr!

Alin Suflea și Oana Radu locuiau împreună în București și aveau o relație destul de serioasă. Deși se stabiliseră în Capitală, iubitul artistei a plecat în orașul său natal, Craiova, pentru a susține examenul de licență. Pe data de 13 august 2019, acesta a fost ucis cu sânge rece chiar pe scara blocului în care locuiat, din cartierul Rovine. Vecinul său, Răzvan Drăghici a fost cel care l-a omorât cu sânge rece pe Alin. 

Criminalul a urmărit activitatea desfășurată în bloc și a așteptat momentul în care iubitul decedat al Oanei Radu să își facă apariția. Când l-a văzut, el a aprins materialul textil al unei sticle, a deschis ușa locuinței sale și l-a aruncat în Alin Suflea. Bărbatul incendiat a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spital. După trei săptămâni în care a stat în comă, s-a stins din viață.

Acum, după 3 ani de la crimă, Răzvan Drăghici a primit sentința din partea magistraților. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață, în urma săvârșirii următoarelor infracțiuni: omor calificat, crimă cu premeditare și distrugere. Mai mult decât atât, criminalul este obligat să plătească familiei Suflea daune morale în valoare de 400.000 de lei, plus încă 52.000 de lei mamei victimei, pentru daune materiale.

Sentința a fost pronunțată în urmă cu o lună,însă vinovatul a cerut schimbarea încadrării juridice într-una minimă, invocând atât afecțiuni psihice, cât și faptul că ar fi trebuit să fie judecat pentru „vătămări cauzatoare de moarte', faptă pedepsită cu pușcărie de la 6 la 12 ani, și nu pentru omor calificat. Răzvan Drăghici fusese externat de la spitalul de psihiatrie chiar în ziua crimei.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Oana Radu/Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies