Bătrânii care nu respectă carantina, atacați de soția unui fotbalist: „O facem pentru voi și nu vă pasă”

Bătrânii care nu respectă carantina, atacați de soția unui fotbalist: bdquo;O facem pentru voi și nu vă pasă
Citeste mai mult despre: coronavirus, carantina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Martie 2020
Data actualizare: 20 Martie 2020
Atât în România, cât și în foarte multe țări din întreaga lume afectate de coronavirus, autoritățile îi îndeamnă pe cetățeni să nu mai iasă din case, pentru a stopa răspândirea virusului.

Din păcate, multe persoane nu respectă acest lucru și părăsesc locuințele, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Marta Ponsati Romero, soția fotbalistului spaniol Jose Callejon, care evoluează pentru formația italiană SSC Napoli.

Femeia a postat pe Instagram un mesaj dur la adresa bătrânilor care nu stau în casă în timpul pandemiei de coronavirus, cei mai vizați fiind cei din sudul Italiei.

„E scandalos pentru mine că familia mea e acasă de o săptămână și fetele mele abia așteaptă să iasă la soare, să alerge în parc. Părăsesc locuința doar pentru jumătate de oră, cât să fac cumpărături. Dar văd oameni în vârstă care se plimbă pe afară ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Noi o facem pentru voi, ca să nu colapseze spitalele, iar vouă nu vă pasă. Trebuie să încetăm cu ieșitul și să stăm în case. Să limităm cât de mult posibil călătoritul. Ieșiți doar la cumpărături, să vă luați medicamente sau la muncă”, a scris Marta Ponsati Romero pe Instagram.

foto: Instagram Marta Ponsati Romero

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies